_____________ IT Management Services ___________
Contacteer ons: 015 347 321

Infrastructuur

Elk computernetwerk heeft zijn eigen specificaties en noden.  Alvorens wij een voorstel op papier zetten voor een nieuwe infrastructuur maken we een grondige analyse van het huidige netwerk.  Dit is noodzakelijk om de behoeften juist in te schatten.

Natuurlijk kiest u voor kwaliteit en daarom werken we uitsluitend samen met betrouwbare partners zoals Microsoft, HP, F-Secure, Belgacom, Telenet, ….  Uiteraard kunnen wij ook de communicatie met uw andere leveranciers (voor specifieke software bijvoorbeeld zoals bouwsoft, winbooks, Isabel, …) verzorgen.

Na het akkoord met ons voorstel worden de nodige onderdelen besteld en maken we werk van de configuratie en installatie van het netwerk.  Na de implementatie ontvangt u een documentatiemap met alle nodige gegevens. (wachtwoorden, licenties, procedures, …)

Het eindresultaat is een netwerk dat doet wat het moet doen en dit op een zeer efficiënte manier.  Voor minder gaan we niet!

Net zoals een auto heeft ook uw netwerk nood aan regelmatige controles en het uitvoeren van een paar onderhoudstaken.  Dit pro-actief optreden kan  veel problemen voorkomen.  Wij spreken met u een intervalperiode af om deze taken uit te voeren.  Naast het controleren van de nodige log-files, back-up resultaten en het uitlezen van hardware statussen, zorgen we er ook voor dat al uw software steeds up-to-date is zodat al uw systemen veilig zijn en blijven.

Uiteraard staan we ook steeds klaar voor de nodige support en een uitmuntende service na verkoop!