_____________ IT Management Services ___________
Contacteer ons: 015 347 321

Diensten

Portael-IT levert tal van informaticadiensten aan kmo’s en zelfstandigen.  Wij leveren kennis, correctheid en betrouwbare oplossingen zodat al uw informaticaprojecten succesvol zijn.

We willen onze dienstverlening optimaal afstemmen op uw bedrijfsprocessen. De kwaliteit en de klantgerichtheid zijn voor ons van groot belang. Daarom is er een voortdurende dialoog nodig zodat wij kunnen inspelen op gevraagde wijzigingen.

Een informatiesysteem is pas waardevol voor de klant als het beschikbaar is en storingen en aanpassingen op een snelle en correcte wijze kunnen worden verholpen. Portael-IT werkt dus klantgericht, procesmatig en volgens het ‘best practice’ principe.

Wij zorgen ervoor dat u een stabiele IT infrastructuur heeft. We onderhouden de servers, computers en de nodige netwerkcomponenten en geven daarbij het nodige advies.

Via onze support zorgen we er tevens voor dat problemen op een snelle manier worden verholpen. We kunnen ook de nodige voorstellen formuleren om de dienstverlening te verbeteren en de kosten te doen dalen.